Team

Jan Celen

Vennoot - Landmeter - Expert

Hallo, mijn naam is Jan. Ik ben erg gepassioneerd door mijn beroep dankzij de vele verschillende opdrachten die we mogen uitvoeren voor onze klanten.

Zowel het klassieke, gedegen meet- en opzoekwerk om een juridische grens te kunnen terugvinden en bepalen, als onder andere het uitzoeken hoe een 3D-BIModel idealiter vanuit een hoognauwkeurige scan-puntenwolk kan worden opgemaakt, betekenen voor mij activiteiten die me uitermate blijven boeien. Als bouwkundig ingenieur probeer ik steeds met een innovatieve, creatieve blik de zaken aan te pakken.

Marjan De Groot

Vennoot - Landmeter - Expert

Ik ben Marjan en landmeter-expert sinds 1995. Na vele jaren mijn kantoor thuis te hebben gerund en alleen te hebben gewerkt, ben ik oprecht blij dat ik nu deel uitmaak van het team ‘De Groot & Celen’. Het is een enorme meerwaarde om met mensen samen te werken die geboeid zijn door wat ze doen. Zelfs na veel ervaring blijkt de feedback die je van de anderen krijgt onontbeerlijk om tot het beste resultaat te komen.

Mijn werk in ons team bestaat vooral uit het uitvoeren van schattingsexpertises, dossierplanning en ik tracht het persoonlijk contact met onze klanten zo goed mogelijk te onderhouden.

Ward Soontjens

Landmeter - Topograaf

De Groot & Celen
Tongerlostraat 10
2260 Westerlo
Telefoon
0495 253 006 (Jan)
0475 388 159 (Marjan)
E-mail
info@degroot-celen.be
Vind ons ook op